Wikipedia:申请管理员/CarbonicAcid

来自维基百科
跳到导航 跳到搜索

现在的日期搭子辰光是2018年12月13号 13:51UTC)。按此更新

Not voting.svg 投票现已结束!
请勿再作任何投票或改票,否则会被视为废票。


CarbonicAcid(碳酸)[编辑]

大家好,我讴碳酸,想来当维基百科个管理员,我虽然加入个时间弗长,但是会熟练个编辑。如果倷看我呒不经验,让我做临时管理员,有点经验,也好个。我拉中文维基教科书个里头阿(也)做过老大个贡献。--碳酸(对话) 2017年12月6号 (三) 19:19 (CST)

支持[编辑]

  • (+)支持。热心于维基。--林浚辉讨论) 2017年12月6号 (三) 19:26 (CST)
  • (+)支持。虽然我认为侬缺少经验,但是维基百科还是缺少管理员。-- 2017年12月6号 (三) 19:33 (CST)

中立[编辑]

反对[编辑]

意见[编辑]

https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Steward_requests/Checkuser&oldid=17521075

结果[编辑]

未通过